Etkinlik Rehberi 14 Mart 2018, 19:29

Zaman Yarığı Tecrübe Etkinliği Göründü !

Merhaba Oyuncular!

Yeni PvE grup oyunu Zaman Yarığı yeni güncelleme ile oyuna eklendi! Yeni zindanı kutlamak için Zaman Yarığı tamamlama sayısına göre harika ödüller kazanabileceğiniz bir etkinlik hazırladık!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi
– 14/3 01:00 – 11/4 01:00 (PDT)
– 14/3 04:00 – 11/4 04:00 (EDT)
– 14/3 08:00 – 11/4 08:00 (GMT)
– 14/3 19:00 – 11/4 19:00 (AEDT)

Tamamlama Sayısı ve Ödüller
Click image for larger version

Name:	1 (2).png
Views:	1
Size:	12.8 KB
ID:	17693

* Etkinlik sayfasına üzerinden ödülleri alabilirsiniz.
* Ödüller alındıktan sonra Karakter posta kutusuna gönderilir.
* Ödül alımı gözetmeksizin her zorluk derecesine göre günlük en fazla 5 tamamlama sayısı birikir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap