Oyun Güncellemeleri 23 Mart 2018, 18:51

Zaman Yarığı İlk Tecrübe Etkinliğinde Değişiklik Yapılıyor !

Merhaba Oyuncular!

14/03 tarihli güncelleme ile eklenen yeni zindan ‘Zaman Yarığı’nı deneme fırsatınız oldu mu?
Zaman Yarığı İlk Tecrübe Etkinliği’ne tahminimizden daha fazla katılım gerçekleşmiştir. Sizlere daha fazla ödül verebilmek için etkinlik içeriğinde bazı değişiklikler yapmaya karar verilmiş olup ayrıntılar aşağıdaki gibidir.

Değişiklikler 

1.Etkinlik Süresi 
Etkinlik bitiş tarihi 11/04 yerine 25/04 olarak değiştirilerek 2 hafta ileriye alınmıştır.
– 25/04 01:00 (PDT)
– 25/04 04:00 (EDT)
– 25/04 08:00 (GMT)
– 25/04 19:00 (AEDT)

2. Zorluk Değerecine Göre Ödül Şartı 
Zorluk derecesine göre (Kolay, Normal) ödül kazanma şartı değiştirilmiştir.

-Önceki : 1 kez/20 kez /30 kez /50 kez
-Değişiklik sonrası: 1 kez /10 kez /20 kez /30 kez

Click image for larger version  Name:	TR.PNG Views:	2 Size:	12.9 KB ID:	19410

3. Zorluk Derecesine Göre Tamamlanabirlik Sayısı Değişikliği 
-Önceden 5 kez olan tamamlama sayısı 2 kez olarak değiştirilmiştir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap