Etkinlik Rehberi 18 Aralık 2018, 19:47

Zaman Yarığı Etkinliği ve Kutlaması !

Merhaba Oyuncular!

Yeni Zaman Yarığı: Yaratılış Tapınağı’nın eklenmesini kutlamamız için tüm Zaman Yarığı her gün girebilmenizi sağlayacak bir etkinliği hazırladık.

Aşağıdaki bilgiyi mutlaka kontrol ederek oyun kullanımınız da sorun olmamasını dileriz!

Süre
17/12 Güncellemesi sonrası – Sonraki bildirisine kadar
* Yama ile tamamlanacağın da bilgi verilecektir.

İçerik
Her gün tüm Zaman Yarığı açılacak.
* Her gün sıfırlanma saati ile toplam bir kez bedava girme şansı verilir ve Zaman yarığı tamamlama ödülü bedavadan bir kez elde edebilirsiniz.
* Fakat, her hafta Cuma(PST saatine dayanarak)’ya özel günde 3 ücretsiz deneme ile maksimum 3 kez’e kadar ödülü elde edebilirsiniz. (Hangi zindan olursa olsun aynı Zindan ödülü elde edebilirsiniz)

3 kez Ücretsiz Giriş Yapabileceğiniz Süre
Her hafta Cuma 00:00 – Cuma 23:59 (PST)
Her hafta Cuma 03:00 – Cumartesi 02:59 (EST)
Her hafta Cuma 08:00 – Cumartesi 07:59 (GMT) ( Türkiye )
Her hafta Cuma 19:00 – Cumartesi 18:59 (AEDT)

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap