Etkinlik Rehberi 28 Mart 2018, 20:59

Yumurta Avı Etkinliği Geldi !

Merhaba Oyuncular!

Baharın gelişini kutlamak için sizlere Zindan Ekinliği hazırladık!

Canavar Zindanında yumurtaları yokederek eşyalar ile takas et.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi

28/03 01:00 – 11/04 01:00 (PDT)
28/03 04:00 – 11/04 04:00 (EDT)
28/03 08:00 – 11/04 08:00 (GMT)
28/03 19:00 – 11/04 19:00 (AEDT)

Detaylar

– Canavar Zindanında ortaya çıkan Yumurtaları yokedip, Sağlam Yumurta ve Ruh Tozu gibi eşyaları takas yoluyla elde edebilirsiniz.

* Bu parçalanabilir objeler son dalga(8.) bittikten sonra belirir.

Ödüller

– Yumurta Türleri
Click image for larger version  Name:	TR3.PNG Views:	1 Size:	10.3 KB ID:	20862

– Ödüller
Click image for larger version  Name:	TR2..PNG Views:	1 Size:	7.5 KB ID:	20863

– Sağlam Yumurta kullanılarak eşyalar elde edilebilir.

*Aşağıdakilerden yalnızca bir tanesi elde edilebilir.
Click image for larger version  Name:	TR1.PNG Views:	1 Size:	6.3 KB ID:	20864

Ödül için nasıl takas edilir?

1. Ödüller [Menü – Etkinlik – Etkinlik] üzerinden takas edilebilir.

Click image for larger version  Name:	1.png Views:	1 Size:	785.7 KB ID:	20865

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap