Oyun Hataları 16 Mart 2018, 18:42

Yol Arkadaşı Sıfırlanması Hatalara Yol Açtı !

Merhaba Oyuncular!

Yol Arkadaşı sıfırlamasında zamanla ilgili bir sorun tespit edilmiştir.
Bu durumdan dolayı sizlerden özür dileriz.
Aşağıda belirtilen tarihleri dikkatlice inceleyiniz.

İçerik

Yol Arkadaşı I, Yol Arkadaş II sıfırlama saati aşağıdaki gibidir.

– 08:00 (PDT)
– 11:00 (EDT)
– 15:00 (GMT)
– 02:00 (AEDT)

Belirtilen saat sonrası 24 saat içerisinde Yol Arkadaşı ödülünü alabilirsiniz.

Düzeltmeden sonra sizleri duyuru ile bilgilendireceğiz.

Alıntıdır :NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap