Oyun Güncellemeleri 27 Mart 2018, 19:08

Yenilikler İçeren Yeni Düzeltme Yaması Geliyor!

Merhaba Oyuncular!

Mart ayı güncellemesine ek olarak Yama eklemesi gerçekleşecektir! 100 oyuncuya kadar birlikte savaşabileceğiniz Büyük Baş Düşman Guillotine ve yeni etkinlikler sizleri bekliyor! Ayrıca Dükkana gelen yeni eşyaları da sakın kaçırmayın!

Tarih
-28/03 00:00 ~ 01:30 (PDT)
-28/03 03:00 ~ 04:30 (EDT)
-28/03 07:00 ~ 08:30 (GMT)
-28/03 18:00 ~ 19:30 (AEDT)

Yenilikler Neler?
– Büyük Baş Düşman Guillotine
– Yeni Etkinlikler
– Yeni Eşyalar
– Değişiklikler ve Bug Düzeltmesi

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek