Etkinlik Rehberi 2 Mayıs 2018, 08:22

Yeni Zar Etkinliği Geldi !

Merhaba Oyuncular!

Mayıs ayı güncellemesini yeni zar etkinliği ile kutlayın! Oyun oynarken Zar Puanları toplayarak harika ödüller kazanabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz!

Etkinlik süresi:
– 02/05 01:00 – 09/05 01:00 (PDT)
– 02/05 04:00 – 09/05 04:00 (EDT)
– 02/05 08:00 – 09/05 08:00 (GMT)
– 02/05 18:00 – 09/05 18:00 (AEST)

Zar Puanları Nasıl Elde Edilir
*Koşullar yerine getirildiğinde Zar Puanları Posta Kutunuza gönderilir.

Click image for larger version

Name:	wqwqqqqqqqqqqqq.PNG
Views:	1
Size:	2.8 KB
ID:	28810

Kur Tamamlama Ödülü

*Kur Tamamlama Ödülleri Karakter Posta Kutusuna gönderilir.
*Toplamda 15 tur tamamlama ödülü alınabilir.

Click image for larger version

Name:	wwwwwwwwwww.PNG
Views:	1
Size:	8.4 KB
ID:	28811

Etkinliğe Nereden Erişilir

[Menü – Etkinlik – Etkinlik] üzerinden Zar Etkinliğine erişebilirsiniz.

Click image for larger version

Name:	1 (4).png
Views:	3
Size:	785.7 KB
ID:	28812

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap