Oyun Güncellemeleri 5 Haziran 2018, 19:17

Yeni Yama Tarihi Duyuruldu !

Merhaba Oyuncular!

07/06 tarihinde sizler için bir yama eklemesi gerçekleştirilecektir! Kale Kuşatması normal sezonu, genişletilemler ve geliştirmeler bu yamada sizleri beklemektedir.

Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için lütfen aşağıdaki detayları inceleyiniz.

Tarih:

06/06 23:00 – 01:30 (PDT)

07/06 02:00 – 04:30 (EDT)

07/06 06:00 – 08:30 (GMT)

07/06 16:00 – 18:30 (AEST)

Detaylar:

– Kale Kuşatması Normal Sezon Başlangıcı

*Kale Kuşatması normal sezonu başlangıcı ile kaleler sıfırlanır.

*Ön sezon boyunca kullanılan Klan Adenası yama ile geri verilir.

– TP Zindanı Giriş Değişiklikleri ve Yeni Zorluk Dereceleri

– Yeni Elit Zindan

– Diğer Geliştirmeler ve Düzeltmeler

– Yeni Etkinlikler

– Yeni Eşyalar ve Değişiklikler

*Yama ile zar puanları silinecek olup yama öncesi var ise zar puanlarınızı satmanızı öneririz.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap