Oyun Güncellemeleri 15 Haziran 2018, 11:10

Yeni Yama Güncellemesi Yapıldı ! İşte Detayları !

Merhaba Oyuncular!

Bir kaç düzeltme, paketler ve etkinlik eklemesi içeren yama gerçekleştirilecektir. .

Lütfen oyunla ilgili bir sorunla karşılaşmamak için aşağıdaki bilgileri inceleyeyiniz.
Tarih
14/06 00:15 – 00:25(PDT)
14/06 03:15 – 03:25 (EDT)
14/06 07:15 – 07:25 (GMT)
14/06 17:15 – 17:25 (AEST)

※ Yama Sırasında ana ekrana yönlendirilecek olup oyun kullanımızında sorun oluşmaması için yama tarihini göz önünde bulundurunuz.

İçerik
1. Sorun Düzeltmesi

– Revolution Binekleri etkinliği görevlerinde koşul yazımı düzeltilmesi.
※ Görev içeriğinde değişiklik yoktur.

– Özel Fırsat Dükkanında satın alınabilen Derece A Binek Ekipmanının Revolution Binekleri etkinliğinde kullanılamaması sorunu düzeltmesi.
※ Telafi Ödülü

Ödül: Derece A Binek Ekipman Sandığı x1
Dağıtım Tarihi: Yama sonrası 24 saat içerisinde oyuna giriş yaptığınızda hesap posta kutunuza gönderilir.

– Okyanusya bölgesinde değişikliğe uğrayan Kale Kuşatması teklifi ve Kale Kuşatması Festivali tarihi normal saatine geri dönecektir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap