Oyun Güncellemeleri 1 Ağustos 2018, 20:41

Yeni Paket Eklemesi Yayınlandı !

Merhaba Oyuncular!  

Ağustos ayı ile birlikte karakterlerinizin gelişiminde sizlere büyük yadımı dokunacak paket eklemesi gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Yeni Paket Satış Süresi 

01/08 01:00 – 08/08 01:00 (PDT) 

01/08 04:00 – 08/08 04:00 (EDT) 

01/08 08:00 – 08/08 08:00 (GMT) 

01/08 18:00 – 08/08 18:00 (AEST) 

Paket İçeriği  

* Yeni/Geri dönen kullanıcılar için gelişmelerinde büyük yardımı olacak [Yeni/Geri Dönen] Kuvvetlendirme Doping Paketi özel indirimli fiyatı ile satışta olup, [Özel Fırsat] Kuvvetlendirme Doping Paketi normal fiyatı ile diğer kullanıcılara satışa sunulacaktır.

 

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap