Etkinlik Rehberi 15 Haziran 2018, 11:13

Yeni Etkinlik Ekipman Sıçraması Duyuruldu !

Merhaba Oyuncular!

Haziran ay yaması ile ekipmanınızı hızla yükseltebilieceğiniz harika bir etkinlik hazırladık!

Zar panosunda önceki ödüllerle benzer ödüller bulunacak olup tamamlama ödülü olarak ise çok özel Beyaz
Seviye Setleri sizleri bekliyor olacak!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre:
14/06 01:00 – 28/06 01:00 (PDT)
14/06 04:00 – 28/06 04:00 (EDT)
14/06 08:00 – 28/06 08:00 (GMT)
14/06 18:00 – 28/06 18:00 (AEST)

Zar Puanları Nasıl Elde Edilir? 
*Belirli içerikler tamamlandığında zar puanları posta kutunuza gönderilir.

Tur Tamamlama Ödülleri 
*Tamamlama ödülü karakterin posta kutusuna yollanacaktır.
*Tamamlama ödülleri en fazla 15 kez alınabilir.
*Beyaz Seviye Setleri ekipmanları yalnzca 1 Adena ile kuvvetlendirir.

Etkinliğie Nereden Erişebilirim? 
[Menü – Etkinlik – Etkinlik] üzerinden etkinliğe erişebilirsiniz. .

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap