Revolution Haberleri 28 Mart 2018, 20:51

Yeni Eşyalar Yama ile Birlikte Geldi !

Merhaba Oyuncular!

Yama ile gelen yeni eşyalar hakkında sizleri bilgilendirmeye geldik.
Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

1. Yeni Eşyalar

1) Satış Süresi:

28/03 Yaması sonrası – 10/04 23:00 (PDT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 02:00 (EDT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 08:00 (GMT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 19:00 (AEDT)

2) Eşya Detayları

Click image for larger version  Name:	TR.4.PNG Views:	1 Size:	13.8 KB ID:	20827

2. Yeni Paketler

1) Satış Süresi:

28/03 Yaması sonrası – 10/04 23:00 (PDT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 02:00 (EDT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 08:00 (GMT)
28/03 Yaması sonrası – 11/04 19:00 (AEDT)

2) Eşya Detayları

*Yüksek Dereceli Güçlendirme Sandığı bir sonraki duyuruya kadar satışta kalacaktır.
Click image for larger version  Name:	TR.3.PNG Views:	1 Size:	6.3 KB ID:	20828

3. Ardışık Ödül Eşyaları

1) Satış Süresi:

28/03 Yaması sonrası – Bir sonraki duyuruya kadar

2) Ek Ardışık Eşyalar ve Ödüller

Click image for larger version  Name:	TR5.PNG Views:	1 Size:	5.0 KB ID:	20829

3) Değişen Eşyalar

*Binek Güçlendirme Paketi, Aksesuar Çağırma Paketi, Özel Binek Güçlendirme Paketi fiyatları düşürülmüştür.
*Değişiklikler kırmızı ile gösterilmiştir.
Click image for larger version  Name:	TR6.PNG Views:	1 Size:	13.8 KB ID:	20830

4) Satısı Durdurulan Eşyalar

– Düşük Derece Güçlendirme Parşömeni Paketi
– 10 Silah Güçlendirme Sandığı (+1 bonus)
– Derece A Ekipman Kuvvetlendirme Paketi
– Özel Güçlendirme Paketi
– Güncelleme Kutlaması Özel Paketi
– Güncelleme Kutlaması Özel Kesesi

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap