Etkinlik Rehberi 28 Şubat 2018, 18:36

Yeni Ekipman Altdeğer Değiştirme Etkinliği Yayınlandı !

Merhaba Oyuncular!

Mart başı için sizlere yeni bir etkinlik hazırladık!
Etkinlik süresince ekipman atdeğerlerini değiştirerek harika ödüller kazanabilirsiniz
Ödülleri kaçırmamak için etkinliğe katılınız !

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre
– 28/02 00:00 – 13/03 23:59 (PST)
– 28/02 03:00 – 14/03 02:59 (EST)
– 28/02 08:00 – 14/03 07:59 (GMT)
– 28/02 19:00 – 14/03 18:59 (AEDT)

Koşul ve Ödül
– Koşul: Ekipman Altdeğerini en az bir kez değiştir. (Binek Ekipmanı Dahil)
– Ödül: 200 Kırmızı Elmas

* Birden fazla altdeğer değiştirme yapsanız dahi ödülü yalnızca bir kez elde edilebilirsiniz.

Dağıtım Tarihi
– Ödül etkinlik bitiminden sonra posta kutunuza 20/03 00:00 (PST) tarihinde sırayla gönderilecektir.

Altdeğer Değiştirme Nasıl Yapılır?
1. Altdeğerini değiştirmek istediğiniz Derece A veya üzeri ekipmanı hazırlayınız.

* Altdeğer değişikliği yalnızca Derece A ve üzeri ekipmanlar için uygundur.

Click image for larger version Name: 6ㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅㅅ.png Views: 1 Size: 979.4 KB ID: 15082

2. Altdeğerini değiştirmek istediğiniz ekipman üzerinden Demirciye girip Altdeğer Değiştiri seçinizi.
3. Altdeğer Değiştir’e dokununuz.

* Altdeğer değiştirme ve Kırmızı Elmas sayısı kullandığınız ekipmanın derecesine göre değişmektedir.
* Tüm altdeğer değişiklikleri rastgeledir.

Click image for larger version Name: Image_2.png Views: 1 Size: 941.0 KB ID: 15083

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap