Oyun Güncellemeleri 29 Mart 2018, 10:09

Yama Nedeni İle Oyun Bir Süreliğine Kapatıldı !

Merhaba Oyuncular!
Canavar Zindanı ile Klan Güçlendirme Destek Paketi satın alma sayısı ile ilgili sorun tespit edilmiş olup konu ile ilgili yama eklemesi gerçekleştirilecektir.
Aşağıdaki tarihleri dikkatlice inceleyiniz.

Tarih

29/03 02:30 – 03:10 (PDT)
29/03 05:30 – 06:10 (EDT)
29/03 09:30 – 10:10 (GMT)
29/03 20:30 – 21:10 (AEDT)

Detaylar

– Canavar Zindanı üzerinden canavar çağırıldığında girişten önce oyun kapanıp, oyuna yeniden giriş yapıldığında canavar çağıramama durumu düzeltmesi
– Klan Güçlendirme Destek Paketi satın alma sayısındaki dengesizlik düzeltmesi

Telafi Ödülü
– Altın Yumurta Kesesi x1
– Nadir Canavar Çağırma Taşı Seçim Sandığı x3

Güncelleme Notu : Yama yakın bir zamanda aktif olacaktır. Oyun Tekrar Erişilebilir Hale Gelecektir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap