Oyun Güncellemeleri 30 Ağustos 2018, 09:04

Yama Çalışması Başladı ( Devam Ediyor )

Merhaba Oyuncular!

Monster Strike iş birliği 1. bölümü ile yeni etkinliklerin başlayacağı yama eklemesi gerçekleştirilecektir. Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyerek oyun kullanımınız da sorun olmamasını dileriz.

Tarih 

29/08 23:00 ~ 02:00 (PDT)
30/08 02:00 ~ 05:00 (EDT)
30/08 07:00 ~ 10:00 (GMT)
30/08 16:00 ~ 19:00 (AEST)

 

İçerik  

– Monster Strike İş Birliği 1. Bölüm

– Yeni Binek Gezgin eklemesi

– Yeni Etkinlikler

– Paket Eklemesi ve Değişiklikleri

– Yama ile sonlanan etkinlikler

> Klan Giriş Ödülü / Bağış Ödülü 1,5 Kat Etkinliği!

> Klan Taşıma Etkinliği!

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap