Oyun Hataları 7 Haziran 2018, 18:37

TP Zindanı Sorunu Düzeltme Yaması Yayında !

Merhaba Oyuncular!

TP Zindanı ‘Cehennem’ zorluk derecesinde verilen TP miktarında sorun olduğu tespit edilmiştir. Bu sorunu düzeltmek için yama eklemesi gerçekleştirilecektir.Yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Tarih
07/06 04:05 – 04:15 (PDT)
07/06 07:05 – 07:15 (EDT)
07/06 11:05 – 11:15 (GMT)
07/06 21:05 – 21:15 (AEDT)

※ Yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabileceği için Arena ve Zindan kullanımından kaçınınız.

Detaylar
TP Zindanı ‘Cehennme’ zorluk derecesinde düşük miktarda TP verilmesi sorunu

※ İnceleme sonrası sorun oluşmasından düzeltilene kadarki sürede TP Zindanı ‘Cehennem’ derecesini kullanan oyuncular telafi edilmesi planlanmaktadır.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap