Oyun Güncellemeleri 31 Temmuz 2018, 19:38

Temmuz Yeni Yama Yolda !

Merhaba Oyucular!

Tespit edilen sorunları düzeltmek için yama eklemesi gerçekleştirilecektir. Yama eklemesi sırasında dengesizlikler yaşanabileceği için Arena ve Zindan kullanımından kaçınmanızı öneririz.

Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyerek oyun kullanımınız da sorun olmamasını dileriz.

Tarih 

30/07 23:05 ~ 23:15 (PDT)
31/07 02:05 ~ 02:15 (EDT)
31/07 07:05 ~ 07:15 (GMT)
31/07 16:00 ~ 16:15 (AEST)

※ Yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabileceği için Arena ve Zindan kullanımından kaçınınız.

※ Yama sonrası oyuna tekrar giriş yaptığınızda yama eklemesi etkinleşir.

Sorundan Dolayı Telafi Ödülü

Aymel’in Okulu Bileti x10

Detaylar 

– Baş Düşman/Elite ek özellikli zırh planının kullanılamaması sorunu düzeltmesi

– Aymel’in Okulunda tüm canavar özlerinin tamamlandığında Aymel’in Okulu Albüm Tamamlama görevinin tamamlanmaması sorunu tespit edilmiştir.

※ Eğer Canavar Albümünü tamamladıysanız Aymel’in Okulu etkinlk görevi tamamladı olarak değişir

※ Bazı özel durumlarda canavar albümünü tamamlamada zorluklar oluştuğunda tamamlandı olarak görülecektir.

Alıntıdır : NetMarble

 

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap