Oyun Güncellemeleri 19 Temmuz 2018, 10:38

Temmuz Ayı Yeni Yama Duyuruldu !

Merhaba Oyuncular! 

Aymel’in Okulu Derece SR görev şartlarından biri olan Unutulmuş Parşömen Sayfası sırasında sorun oluştuğu tespit edilmiş olup düzeltmelere başlanmıştır. Yama eklemesi gerçekleştirilecek olup içerik kullanımı sırasında dengesizlikler yaşanabileceği inin Arena ve Zindan kullanımından kaçınmanızı öneririz.

Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyerek oyun kullanımınızda sorun olmamasını dileriz.

Tarih
18/07 23:40 – 23:50 (PDT)
19/07 02:40 – 02:50 (EDT)
19/07 06:40 – 06:50 (GMT)
19/07 16:40 – 16:50 (AEST)

※ Yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabileceği için Arena ve Zindan kullanımından kaçınınız.

Sorun

Oyuncular Klan Ödülü olarak Unutulmuş Parşömen Sayfası kazandıklarında bu sorun oluşmaktadır. Eğer bu durumdan etkilendiyseniz lütfen Müşteri Desteği ile iletişime geçiniz.

İçerik
– Aymel’in Okulu Derece SR görev şartlarından biri olan Unutulmuş Parşömen Sayfası sırasında oluşan sorun düzeltmesi.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap