Oyun Güncellemeleri 26 Temmuz 2018, 20:09

Temmuz Ayı Güncellemesi Tamamlandı !

Merhaba Oyuncular! 

Klan Zindanı Kraliçe Karınca’nın Mağarası çok zor zorluk derecesi ile yeni kostüm eklemesi ve ödüllerde yenilikler bu güncellemede sizleri bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Tarih 

24/07 23:00 – 25/07 02:0 (PDT)
25/07 02:00 – 25/07 05:00 (EDT)
25/07 06:00 – 25/07 09:00 (GMT)
25/07 16:00 – 25/07 19:00 (AEST) 

* Güncelleme sırasında Oren – Baş Düşman Çağırma Taşı/ Oren – Baş Düşman Çağırma Taşı Parçası  aşağıdakilerle değiştirilmiştir.

Baş Düşman Çağırma Taşı >> Baş Düşman Çağırma Taşı Seçim Sandığı

Baş Düşman Çağırma Taşı Parçası >> Baş Düşman Çağırma Taşı Parçası Seçim Sandığı

Ödül 

Nadir Canavar Çağırma Taşı Rastgele Sandığı 1

S Görev Parşömeni Kutusu 3

*Ödüller güncelleme tamamlandıktan 24 saat içerisinde oyuna giriş yaptığınızda hesap posta kutunuza gönderilir.

İçerik 

– Kraliçe Karınca’nın Mağarası – ‘Çok Zor’ Zorluk Derecesi Eklemesi

– Yeni Kostüm Eklemesi

– Sınıf Geçişi Ödüllerinde Yenilikler

– Diğer Geliştirmeler ve Düzeltmeler

– Yeni Etkinlikler

– Paket Eklemesi/ Değişikliği

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap