Oyun Hataları 12 Nisan 2018, 07:36

Sunucu Dengesizliği İçin Yama Geliyor !

Merhaba Oyuncular !

Bazı yazım hatalarından dolayı yama gerçekleştirilecektir.Yama sırasında bazı dengesizlikler oluşabilmektedir. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diler ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Tarih

12/04 00:00 (PDT)
12/04 03:00 (EDT)
12/04 07:00 (GMT)
12/04 17:00 (AEDT)

※Bakım sırasında zindan içeriklerini (Ekipman Zindanı, Binek Zindan, Canavar Zindanı, Zaman Yarığı) ve Arena kullanımından kaçınmanızı öneririz.

Detaylar

– Yazım düzeltmeleri

※ Yama sonrası oyuna tekrar giriş yaptığınızda yama eklemesi gerçekleşir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap