Oyun Güncellemeleri 11 Temmuz 2018, 09:06

Satın Alma Paketleri Yenileniyor !

Merhaba Oyuncular!

Güncelleme ile birlikte yeni paketler, sınırlı Adena paketi eklenerek uzatılan ve sonlanan paketleri sizlerle paylaşacağız.

2 kat Adena kazanabileceğiniz bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

1. Paketler

Satış Süresi

11/07 güncelleme sonrası – 25/07 01:00 (PDT)

11/07 güncelleme sonrası – 25/07 04:00 (EDT)

11/07 güncelleme sonrası – 25/07 08:00 (GMT)

11/07 güncelleme sonrası – 25/07 18:00 (AEST)

Yeni Paketler

* Kırmızı Elmas özel paketi dereceye (I, II, III) sahiptir ve her bir sonraki derece için daha iyi ödüller alabilirsiniz.

Sınırlı Paketler

Satış süresi boyunca [Dükkan] – [Adena] menüsü aracılığıyla ilk satın alımda 1+1 Adena elde edebilirsiniz.

* Güncelleme sonrası satın alımlarda etkinleşir.

Satışı Uzatılan Paketler

2. Ardışık Satın Alımlar

3. Satışı Sonlanan Paketler

– [Özel Fırsat] Elit Silah Paketi

– [Özel Fırsat] Canavar Özü

– [Özel Fırsat] İksir Özü Paketi

– 10 Aksesuar Güçlendirme Sandığı (+1 bonus)

– 10 Silah Güçlendirme Sandığı (+1 bonus)

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap