Etkinlik Rehberi 14 Mart 2018, 19:24

Şanslı Sandık Etkinliği Başladı !

Merhaba Oyuncular!

Yeni Şanslı Sandık etkinliği sizlerle buluşuyor! Yüksek dereceli nadir ekipman kazanmak için şansınızı deneyin!
Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi:

14/3 01:00 – 4/4 01:00 (PDT)
14/3 04:00 – 4/4 04:00 (EDT)
14/3 08:00 – 4/4 08:00 (GMT)
14/3 19:00 – 4/4 19:00 (AEDT)

Ayrıntılar

Dükkan üzerinden eşya satın alındığında bilet elde edilebilir. Bu biletler ile Dükkan üzerinden eşya satın alabilirsiniz. Bileti kullanarak listedeki rastgele eşyalari kazanabilirsiniz. *1 Yüksek Dereceli Nadir Ekipman da bile tile alabilme şansı!

Sıralamaya Göre Ödüller

※ Belirli saatlerde Yeni Şanslı Sandık kazananı belirlenir.
※ Ödüller Karakter posta kutusuna gönderilir.

Click image for larger version  Name:	asfaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG Views:	1 Size:	30.6 KB ID:	17764
Nasıl bilet elde edilir?

Click image for larger version  Name:	2 (3).png Views:	1 Size:	5.7 KB ID:	17744

Nasıl katılırım?

– [Menü – Etkinlik – Şanslı Sandık] üzerinden biletinizi kullanarak çekilişe katılabilirsiniz

Click image for larger version  Name:	3.png Views:	1 Size:	758.6 KB ID:	17745

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap