Etkinlik Rehberi 26 Aralık 2018, 19:58

Özel Hediye Etkinliği Başladı !

Merhaba Oyuncular!

2018’in sonu ve 2019’un başlangıcı kutlamak için 12 gün boyunca her gün giriş yaptığınızda ödülü elde edebileceğiniz etkinliği hazırladık.
Her gün giriş yaparak Hediye Sandığını kazanabilirsiniz.

Ayrıntıları aşağıdan kontrol edebilirsiniz !

Süre
25/12 11:00 – 6/1/2019 10:59 (TRT)
25/12 00:00 – 5/1/2019 23:59 (PST)
25/12 03:00 – 6/1/2019 02:59 (EST)
25/12 08:00 – 6/1/2019 07:59 (GMT)
25/12 19:00 – 6/1/2019 18:59 (AEDT)

Ödül
Günlük Hediye Sandığı (Maksimum 12 tane)
* Etkinlik başladıktan sonra her gün sıfırlama saati ile haftanın günü değişir.
* Her gün değişen ödülleri sadece ait olduğu günde elde edilebilir ve onun dışındaki günlerde elde edilemez.
Örneğin. 26/12 01:00 (PST)’te ilk giriş yaptığınızda 1.gün ödülü değil 2.gün ödülü elde edebilirsiniz.
* Ödüller oyuna giriş yaptığınızda her hesaba göre 1 kez Hesap Posta Kutusuna gönderilir.
* Her hediye sandığı alındıktan sonra Envanterden kullanılabilir ve kullandığınızda ürünü elde edebilirsiniz.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap