Revolution Haberleri 16 Ocak 2019, 13:21

Ocak Ayı Bakım Zamanı Ertelendi !

Merhaba Oyuncular!

Sorunları düzeltmek için gerekli bakım gerçekleşecektir. Bakım sırasında oyuna girilemez ve daha detaylı bilgi için aşağıyı inceleyiniz.

Süre 
15/01 09:30 ~ 10:30 (TRT)
14/01 22:30 ~ 23:30 (PST)
15/01 01:30 ~ 02:30 (EST)
15/01 06:30 ~ 07:30 (GMT)
15/01 17:30 ~ 18:30 (AEDT)

 

İçerik   
– Şerefli Savaş Alanı sıralamanın yanlış gösterilme durumu düzeltilir.

– Zaman Yarığı Karabasan Modunda yaşanan yazılar kesilme durumu düzeltilir.
– ‘30 Maphr’ın Koruması’ ürünü eklenecek.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap