Etkinlik Rehberi 18 Aralık 2018, 19:50

Nadir Kırmızı Ekipman Kazanma Etkinliği Yayınladı !

Merhaba Maceracılar!

Yeni eklenen Zaman Yarığı Yaratılış Tapınağı’nda biraz daha kolay oynamanız dileği ile Yaratılış Tapınağı’nda avantaj olacak Nadir Kırmızı Zırhı veriyoruz!

Ayrıntılı içerikleri aşağıdan kontrol edebilirsiniz.

Süre
17/12 Güncellemesinden sonra – 30/1/2019 00:00 (PST)
17/12 Güncellemesinden sonra – 30/1/2019 03:00 (EST)
17/12 Güncellemesinden sonra – 30/1/2019 08:00 (GMT)
17/12 Güncellemesinden sonra – 30/1/2019 19:00 (AEDT)

Ödül
Derece S Aegis Zırh Sandığı x1

Gönderim Süresi
Etkinlik boyunca giriş yapan karakterler ayrı ayrı postalarından ödülü alabilirler.
* Posta silinmeden hediye mutlaka alınmalıdır. Ödül alınmadan postanın silinmesi durumunda tekrar ödül gönderilmeyecektir.

Alıntıdır : NetMarble

 

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap