Oyun Güncellemeleri 2 Mayıs 2018, 08:17

Mayıs Yamasına Özel Yeni Eşyalar Göründü !

Merhaba Oyuncular!

Yama ile birlikte gelen yeni eşyalar hakkında sizleri bilgilendirmeye geldik. Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

1. Yeni Eşyalar

1) Satış Süresi :

02/05 yaması sonrası – 09/05 01:00 (PDT)
02/05 yaması sonrası – 09/05 04:00 (EDT)
02/05 yaması sonrası – 09/05 08:00 (GMT)
02/05 yaması sonrası – 09/05 18:00 (AEST)

2) Eşya Detayları
Click image for larger version

Name:	Ekran Alıntısı.PNG
Views:	1
Size:	7.4 KB
ID:	28940

2. Ardışık Ödül Eşyaları

1) Satış Süresi:

02/05 yaması sonrası – Bir sonraki duyuruya kadar

2) Ek Ardışık Eşyalar ve Ödüller

Click image for larger version  Name:	aada.PNG Views:	1 Size:	7.1 KB ID:	28835

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap