Oyun Güncellemeleri 1 Mayıs 2018, 08:37

Mayıs Ayı Yama tarihi Belli Oldu !

Merhaba Oyuncular! 

02/05 tarihinde yeni etkinlik ve paketleri içeren yama eklemesi yapılacaktır!

Tarih:
– 5/2 00:00 – 01:30 (PDT)
– 5/2 03:00 – 04:30 (EDT)
– 5/2 07:00 – 08:30 (GMT)
– 5/2 17:00 – 18:30 (AEST)

Detaylar
– 2 Yeni Etkinlik
– Yeni ve Değiştirilen Eşya Paketleri
*Yama sırasında zar puanları silinecektir. Lütfen yama öncesi zar puanlarınızı satınız.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap