Etkinlik Rehberi 14 Mart 2018, 19:27

Mart Ayına Özel 7 Günlük Giriş Etkinliği Geldi !

Merhaba Oyuncular!

Mart ayı güncellemesini 7 günlük giriş etkinliği ile kutlamaya hazır mısınız? Bu etkinlik ile Canavar Özü elde edebileceğiniz Çağırma Taşları kazanabilirsiniz! Her gün giriş yaparak Çağırma Taşı elde edip geliştirilmiş Canavar Çağırma Taşı Zindanı’nı keşfedin!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi

– 14/3 01:00 (PDT)
– 14/3 04:00 (EDT)
– 14/3 08:00 (GMT)
– 14/3 19:00 (AEDT)

Ödüller
Click image for larger version  Name:	fsefetreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.PNG Views:	1 Size:	4.5 KB ID:	17645
7 Günlük Giriş Etkinliği Ödüllerini Nasıl Elde Ederim? 

Click image for larger version  Name:	1.pngㅁㅁㅁㅁㅁ.png Views:	1 Size:	707.7 KB ID:	17646
1. Oyuna her gün giriş yaparak ödüllerin sahibi olabilirsiniz.
2. ‘Haftalık Giriş’ menüsü üzerinden ödülleri alabilirsiniz. [Menü – Etkinlik – Giriş Etkinliği].

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap