Oyun Güncellemeleri 15 Mart 2018, 09:21

Mart Ayı Güncellemesiyle Birlikte Gelen Yeni Eşyalar ve Paketler

Merhaba Oyuncular!

Güncelleme ile dükkana yeni eşyalar eklenmiştir.
Dükkan üzerinden Yeni Ekipmanlara, Pelerin için malzemelere ve yeni Paketlere göz atınız! Ayrıca bazı aldığınız eşyalar için belirlenen sayıda aldığınızda bonus ödül elde edebilirsiniz!

Detaylı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

1. Normal Eşyalar

Satış Süresi

14/3 01:00 – 2/5 01:00 (PDT)
14/3 04:00 – 2/5 04:00 (EDT)
14/3 09:00 – 2/5 09:00 (GMT)
14/3 19:00 – 2/5 19:00 (AEDT)

Eşyalar
Click image for larger version  Name:	YENI4.PNG Views:	1 Size:	5.7 KB ID:	17574

※ ‘Delilik Parçası’, ‘Trisha’nın Gözyaşı’, ‘Pelerin İpliği’ Pelerin seviye yükselmesinde kullanılan malzemeler olup, svy.75’ten itibaren kullanılabilir.

2. Paketler

Satış Süresi

14/3 01:00 – 2/5 01:00 (PDT)
14/3 04:00 – 2/5 04:00 (EDT)
14/3 09:00 – 2/5 09:00 (GMT)
14/3 19:00 – 2/5 19:00 (AEDT)

Eşyalar

※Klan Güçlendirme Destek Paketi satın alındığında klan üyelerine ek ödül sağlar.
※Herhangi bir oyuncu (satın alan veya diğer klan üyeleri) ödülü toplar ise pake iade edilemez.
※’Bozyele Paketi’ ndeki binek ile ilgili olan eşyaları svy.50’de binek içeriği açıldıktan sonra kullanılabilir.
※’Kızıl Kolcu Pelerini Broş Paketi’, ‘Bahçe Pelerini Broş Paketi’, Pelerin Güçlendirme Paketi’ndeki eşyalar Svyç75’te Pelerin içeriği açıldıktan sonra kullanılabilir.
Click image for larger version  Name:	yenii.PNG Views:	1 Size:	58.4 KB ID:	17578

3. Birikimli Satın Alınan Eşyalar

Satış Süresi

14/3 01:00 (PST)- bir sonraki duyuruya kadar
14/3 04:00 (EST) – bir sonraki duyuruya kadar
14/3 08:00 (GMT) – bir sonraki duyuruya kadar
14/3 19:00 (AEDT)- bir sonraki duyuruya kadar

Detaylar
Satın alım sayısına göre alınan bazı eşyalardan ek ödüller elde edilebilir.

Birikimli Satın Alınan Eşyalar + Ödüller

Click image for larger version  Name:	YENI2.PNG Views:	1 Size:	6.8 KB ID:	17575

4. Eşya Değişiklikleri

Eşya Adı: Günlük Avantajlar – Günlük Elmas I (28-Gün)

Değişiklikler

* Paket değişiklikleri güncellemeden sonra uygulanır. Önceki satın alımlar bitiş tarihine kadar aynı miktarda ödül verir.
Click image for larger version  Name:	YENI.PNG Views:	1 Size:	2.5 KB ID:	17576

Alıntıdır: NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap