Oyun Hataları 15 Mart 2018, 11:53

Mart Ayı Güncellemesindeki Sorunlara Yama Geliyor !

Merhaba Oyuncular !

Güncelleme sonrası tespit edilen sorunlar için yama eklemesi yapılacaktır.
Bu durumdan dolayı sizlerden özür dileriz.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Yama Tarihi
15/03 03:00 – 05:30 (PDT)
15/03 06:00 – 08:30 (EDT)
15/03 10:00 – 12:30 (GMT)
15/03 21:00 – 23:30 (AEDT)

※Yama başladığında otomatik olarak oyundan çıkış yaparsınız. Tekrar giriş yaptığınızda yama eklenir. Yama başlamadan önce güvenli çıkış yaptığınızdan emin olunuz.

Telafi:
– Şanslı Sandık Çekiliş Bileti x3
– 200 Kırmızı Elmas
※ Bakım tamamlandıktan 24 saat iöerisinde girş yaptığınızda mdül posta kutunuza gönderilir

Düzeltmeler

1) Eşya içeriği ile ilgili düzeltme

– Konu: ‘Güncelleme Kutlaması Özel Paketi’ ndeki 1,000 Mavi Elmas, oyun içerindeki bu pakete dahil olmadığı görülüp bu durum düzeltilmiştir.

– Telafi: Güncellemeden sonra yamaya kadarki sürede bu paketi satın alıp Mavi Elmas alamayan oyunculara bu paketten satın alma sayıları kadar 1,000 Mavi Elmas gönderimi yapılacaltır.

– Gönderim Tarihi : Duyuru sonrası 20/03 23:59(PDT) tarihine kadar sırayla gönderim yapılacaktır.

2) Günlük Elmas Deneme etkinliği ile ilgili düzeltme

– Günlük Elmas deneme ekranındaki karaktere de hız güçlendirmesi uygulaması.

3) Kızıl Kolcu Pelerini kullanıldığında pelerin etkisinin eklenmemesi sorunu düzeltmesi

4) Bazı seviyelerde Altgörev arayüzünün görünmemesi sorunu düzeltmesi

5) Mega Envanter Paketi satın alım sınırı 2’den 3′ e yükseltildi.

6) Canavar Zindanı oto katılmanın gerçekleşmemesi sorunu düzeltmesi

7) Zaman Yarığı Etkinliği web resmi düzeltmesi

– Zaman Yarığı etkinliği ile ilgili web resmindeki tarihlerin farklı görülmesi ve bu tarihlerde düzeltme

8) Diğer yazı hataları düzeltmeleri

※ Yama ile 7 hariç tüm sorunlar düzeltilmiş olup oyuna tekrar giriş yaptığınızda düzeltmeler uygulanır.

 

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap