Oyun Güncellemeleri 13 Mart 2018, 18:41

Mart Ayı Güncellemesi Yayınlanıyor !

Merhaba Oyuncular ! 

Büyük Mart Ayı Güncellemesi ile ilgili sizleri bilgilendirmeye geldik! Bu güncelleme ile birlikte yeni pelerinler ve yepyeni Zaman Yarığı sizlerle buluşuyor!

Tarih
– 13/03 20:00 ~ 14/03 02:30 (PDT)
– 13/03 23:00 ~ 14/03 05:30 (EDT)
– 14/03 03:00 ~ 14/03 09:30 (GMT)
– 14/03 14:00 ~ 14/03 20:30 (AEDT)

Yenilikler 
– Zaman Yarığı
– Pelerinler
– Yeni Ekipman
– Ekipman ve Kuvvetlendirme Malzeme Sandıklarında Fiyat Düşürme, Sadakat Puanı Düzenlemesi
– Yeni Klan Zindanı
– Canavar Çağırma Taşı Zindanı’nda Geliştirmeler
– Öz Parçalama + Öz Dükkanı
– Diğer

Not : 14/03/2018 tarihinde gece saat 03.00 ile 9.30 arasında gelecektir.

Alıntıdır : NetMArble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap