Oyun Hataları 22 Mart 2018, 19:09

Mart Ayı Düzeltme Yaması Yolda !

Merhaba Oyuncular!

Lineage 2: Revolution 14/03 tarihli güncelleme ile ilgili sorunları düzeltmek için yama eklemesi gerçekleştirilecektir.
Bu durumdan dolayı sizlerden çok özür dileriz.
Ayrıntılar için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Detaylar
– Ekipman Yükseltme Sandığındaki Seviye Seti düşürememe sorunu düzeltmesi
– Saha Baş Düşman avında oluşan atma problemi düzeltmesi

Yama Tarihi 
21/03 20:00 (PDT)
21/03 23:00 (EDT)
22/03 03:00 (GMT)
22/03 14:00 (AEDT)

※Yama başladığına otomatik olarak oyundan çıkış yaparsınız. Tekrar giriş yaptığınızda düzeltmeler aktifleşir. Yama başlamadan önce oyundan çıkış yaptığınızdan emin olunuz.
※Yama sırasında zindan içerikleri ( Ekipman Zindanı, Zaman Yarığı, Binek Zindanı, Canavar Zindanı) ve Arena kullanımından kaçınınız.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap