Etkinlik Rehberi 1 Şubat 2018, 07:05

Lineage 2 : Revolution Zar Etkinliği

Merhaba Oyuncular!

Zar atarak çok çeşitli ödüller kazanabilir hatta turları tamamladığınızda en fazla 15 ek ödül kazanabilirsiniz!
Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi
– 24/01 00:00 ~ 06/02 23:59 (PST)
– 24/01 03:00 ~ 07/02 02:59 (EST)
– 24/01 08:00 ~ 07/02 07:59 (GMT)
– 24/01 19:00 ~ 07/02 18:59 (AEDT)

Nasıl Katılırım
– Her gün bedava 2 kez kullanabilirsiniz.
– Oyun içeriklerinden yararlanarak zar puanı biriktirip, her 100 puan için 1 kez zar atma şansı doğar
– Zar panosunda vardığınız noktadaki ödülü alıp,turları tamamladığınızda en fazla ödül 15 alabilirsiniz.

Zar Paunı Nasıl Toplanır
※ Oyundaki diğer içerikler aracılığıyla zar puanlarını posta kutunuzda bulabilirsiniz.

Tamamlama Ödülü
※ Tamamlama ödülü karakterin posta kutusuna yollanacaktır..
※ Tamamlama ödülleri en fazla 15 kez alınabilir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap