Etkinlik Rehberi 28 Şubat 2018, 18:31

Lineage 2 : Revolution Zar Etkinliği Tekrar Aramızda !

Merhaba Oyuncular!

2018 Mart ayı sonunda geldi!
Mart ayına Lineage 2: Revolution’ın eğlenceli Zar Etkinliği ile başlayın!

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre
– 28/02 00:00 – 13/03 23:59 (PST)
– 28/02 03:00 – 14/03 02:59 (EST)
– 28/02 08:00 – 14/03 07:59 (GMT)
– 28/02 19:00 – 14/03 18:59 (AEDT)

Etkinlik Detayları
– Etkinlik süresinde her gün bedava 2 kez kullanabilirsiniz.
– Oyun içeriklerinden yararlanarak zar puanı biriktirip, her 100 puan için 1 kez zar atma şansı doğar.
– Her atışta vardığınız noktaya göre farklı ödüller kazanbilirsiniz. Zar panosunda vardığınız noktadaki ödülü alıp,turları tamamladığınızda en fazla ödül 15 alabilirsiniz.

Click image for larger version  Name:	Image_1_TR.jpg Views:	1 Size:	80.0 KB ID:	15047

Zar Puanı Nasıl Toplanır ?
※ Oyundaki diğer içerikler aracılığıyla zar puanlarını posta kutunuzda bulabilirsiniz.

Click image for larger version  Name:	Table_1_TR (2).png Views:	1 Size:	2.6 KB ID:	15048

Tamamlama Ödülü 
※ Tamamlama ödülü karakterin posta kutusuna yollanacaktır.
※ Tamamlama ödülleri en fazla 15 kez alınabilir.

Click image for larger version  Name:	Table_2_TR (2).png Views:	1 Size:	8.7 KB ID:	15049

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap