Oyun Güncellemeleri 28 Şubat 2018, 18:25

Lineage 2 : Revolution Yama Duyurusu (28/02/2018)

Merhaba Oyuncular!

Yama eklemesi ile sizlerle buluşacak yeni etkinlikler ve eşyalar hazırladık.
Zar Etkinliği,Altdeğer Değiştirme Etkinliği ve harika eşyalar sizleri bekliyor!

※ Yama sonrası zar puanları kaybolacaktır. Bu yüzden yama öncesi zar puanlarını kullanmanızı veya satmanızı öneririz.

Tarih
– 27/02 23:00 – 28/02 01:00 (PST)
– 28/02 02:00 – 28/02 04:00 (EST)
– 28/02 07:00 – 28/02 09:00 (GMT)
– 28/02 18:00 – 28/02 20:00 (AEDT)

Ayrıntılar
– Yeni Binek ‘Bozyele’ Eklemesi
– Yeni Etkinlikler
– Yeni Eşya Eklemesi
– Diğer

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap