Etkinlik Rehberi 7 Şubat 2018, 09:09

Lineage 2 : Revolution Sevgililer Gününe Özel Etkinlik

Merhaba Oyuncular!

Sevgililer Gününü kutlamak için içerisi aşkla dolu olan çikolata kutularını hazırladık.Etkinlik süresince her gün giriş yaparak tatlı çikolataların sahibi ol!

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi

– 07/02 00:00 – 20/02 23:59 (PST)

– 07/02 03:00 – 21/02 02:59 (EST)

– 07/02 08:00 – 21/02 07:59 (GMT)

– 07/02 19:00 – 21/02 18:59 (AEDT)

Ödüller

※ Her günlük giriş sıfırlama zamanında yenilenir.

Click image for larger version

Name:	fefwwwwwwwwwwwwww.PNG
Views:	1
Size:	8.6 KB
ID:	10726

Sevgililer Çikolata Kutusu’ndan rastgele aşağıdakilerden birini elde edersiniz.

Click image for larger version

Name:	effffffffffffffffffffff.PNG
Views:	1
Size:	8.7 KB
ID:	10727

Sevgililer Hediye Kutusu’ndan aşağıdaki eşyaların hepsini elde edersiniz.

Click image for larger version

Name:	발렌타인 상자_TR.png
Views:	1
Size:	11.9 KB
ID:	10728

7 Günlük Giriş Ödülleri Nasıl Elde Edilir

1. Her gün giriş yaptığınızda eşya kazanırsınız.

2. Haftalık Giriş menüsünden ödülü alabilirsiniz. [Menü – Etkinlik – Giriş Ödülü].

Alıntıdır: NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap