Oyun Güncellemeleri 13 Şubat 2018, 18:32

Lineage 2 : Revolution Pazar Değişikliği İçin Yama Yolda !

Merhaba Oyuncular!
Pazarı kullanan siz değerli oyuncularımıza daha iyi bir hizmet sağlayabilmek için eşyaların ortalama fiyatlarını değiştirdik.
Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Yama Tarihi 
* Belirtilen tarih ve zamanlarda sunucuda dengesizlikler yaşanabilir ve oyuna tekrar giriş yaptığınızda yama tamamlanmış olur.

13/02 02:00 – 13/02 02:10 (PST)

13/02 05:00 – 13/02 05:10 (EST)

13/02 10:00 – 13/02 10:10 (GMT)

13/02 21:00 – 13/02 21:10 (AEDT)

Detaylar 
Pazar’da takas edilebilen eşyaların ortalama fiyatında değişiklik yapılacaktır. En yüksek ve en düşük fiyatlarda da değişen ortalama fiyatlara göre değişiklik yapılacaktır. Fiyatlarda değişiklere gidilerek eşyaların en uygun fiyatta satılabilmesi sağlanacaktır.

*Satışa konulmuş eşyaların fiyatları aynı kalarak satış süresi dolduğunda veya iptal edildiğinde değişen fiyat uygulanacaktır.
Daha aktif ve güvenli Pazar için değişiklikler devam edecektir.

Alıntıdır : NetMarble

 

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap