Etkinlik Rehberi 7 Şubat 2018, 09:17

Lineage 2 : Revolution Harold’ın Aşk Etkinliği Yayında !

Merhaba Oyuncular!

Muhafız Yüzbaşı Harold aşkla dolu şekerlerle geldi!

Görevleri tamamlayarak şekerleri topla, ödülleri kap!

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi

– 07/02 00:00 – 27/02 23:59 (PST)

– 07/02 03:00 – 28/02 02:59 (EST)

– 07/02 08:00 – 28/02 07:59 (GMT)

– 07/02 19:00 – 28/02 18:59 (AEDT)

Etkinlik Detayaları

– Görevleri tamamlayarak şekerleri toplayınız.

– Etkinlik menüsü web etkinliği penceresi üzerinden aromaları seçin ve şekerleri kullanarak ödüllerle takas ediniz.

– Hedefe ulaşıp son ödülü aldığınızda aromayı yeniden seçerek baştan başlayabilirsiniz.

– 1. 5. ve 9. kez hedefe ulaşıldığında ek ödüller kazanırsınız !

Alıntıdır: NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap