Oyun Güncellemeleri 24 Ocak 2018, 09:16

Lineage 2 : Revolution Güncelleme Süresi Uzadı

Merhaba Oyuncular!

Güncelleme sırasında oluşan bazı sorunlar dolayısıyla güncelleme süresinde uzamalar oluşmuştur.
Güncellemenin tamamlanması için sabırsızlanan siz maceracılarımızdan içtenlikle özür dileriz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Tarih

– 23/01 18:00 ~ 24/01 01:00 02:00 (PST)
– 23/01 21:00 ~ 24/01 04:00 05:00 (EST)
– 24/01 02:00 ~ 24/01 09:00 10:00 (GMT)
– 24/01 13:00 ~ 24/01 20:00 21:00 (AEDT)

Güncellemenin en kısa sürede tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.

Alıntıdır : NetMArble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap