Etkinlik Rehberi 14 Şubat 2018, 18:28

Lineage 2 : Revolution Ekipman Ek Özellik Güçlendirme Etkinliği !

Merhaba Oyuncular!

Sizler için ekipmanlarınızı güçlendirmek isteyeceğiniz harika bir etkinlik hazırladık!
Ekipman ek özelliklerini güçlendirerek Kutsal parşömen: Zırh kazanma şansı!

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz!

Etkinlik Süresi

– 14/02 00:00 – 27/02 23:59 (PST)

– 14/02 03:00 – 28/02 02:59 (EST)

– 14/02 08:00 – 28/02 07:59 (GMT)

– 14/02 19:00 – 28/02 18:59 (AEDT)

Şartlar ve Ödüller
Click image for larger version

Name:	Table_1_TR.png
Views:	1
Size:	2.5 KB
ID:	13709
※Her ödül yalnızca bir kez alınabilir.

Dağıtım Tarihi

– 06/03 23:59 (PST) tarihinde pasta kutunuza gönderilecektir.

Ek Özellik Güçlendirmesi Nasıl Yapılır?

1. Derece S Ek Özellik Taşı veya aynı ek özelliklere sahip ekipmanları kullanarak ek özellik güçlendirmesi yapabilirsiniz.

※ Ek Özellik Güçlendirmeleri Derece S ve üzeri ekipmanlar için uygundur.

Click image for larger version

Name:	Image_1_TR.png
Views:	1
Size:	1.14 MB
ID:	13706

2. Ek özellik güçlendirmek istediğiniz ekipmanı seçip Demirci menüsüne giderek Ek Özellik Güçlendirmesini seçiniz.

Click image for larger version

Name:	Image_2_TR.png
Views:	1
Size:	916.3 KB
ID:	13707

3. Kullanılacak malzemeyi seçerek (Ekipman, Ek Özellik Taşı) ek özellik güçlendirmeyi deneyin.

Click image for larger version

Name:	Image_3_TR.png
Views:	1
Size:	524.0 KB
ID:	13708

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap