Etkinlik Rehberi 7 Şubat 2018, 09:13

Lineage 2 : Revolution Çikolata Toplama Etkinliği Geliyor !

Merhaba Oyuncular!

Sevgiler Gününü kutlamak için sizlere tatlı mı tatlı bir etkinlik hazırladık.
Namlı Canavarları ve Saha Baş Düşmanlarını yenerek çikolataları toplayıp ödüller için takas edin!
Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz!

Etkinlik Süresi

– 07/02 00:00 – 20/02 23:59 (PST)

– 07/02 03:00 – 21/02 02:59 (EST)

– 07/02 08:00 – 21/02 07:59 (GMT)

– 07/02 19:00 – 21/02 18:59 (AEDT)

Nasıl Çikolata Toplanır?

※ Namlı Canavar nedir?

– Canavar Albümünde belirtilmiş, sahada bulunan canavarlardır.

※ Saha Baş Düşmanı nedir?

– Belirli zamanlarda ortaya çıkan günlü canavarlardır.

※ Nadir Canavar Çağırma Taşı veya Baş Düşman Çağırma Taşı kullanarak yenilen canavarlar ile çikolata toplanamaz.

※ Etkinlik bittikten sonra çikolatalar satılabilir veya güçlendirici elde etmek için kullanılabilir.

Click image for larger version

Name:	획득_TR.png
Views:	1
Size:	10.4 KB
ID:	10742

Ödüller

Click image for larger version

Name:	교환_TR.png
Views:	1
Size:	5.5 KB
ID:	10743

Sevgililer Günü Hediye Sandığı ile aşağıdaki eşyaları elde edebilirsiniz.

Nasıl Takas Yapılır?

1. [Menü – Etkinlik – Etkinlik]’e giderek Sevgililer Günü Etkinliği üzerinden ödüller ile takas edebilirsiniz.

Alıntıdır:NetMarble

 

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap