Oyun Güncellemeleri 23 Ocak 2018, 19:28

Lineage 2 : Revolution (24/01) Güncelleme Tarihi Duyurusu

Merhaba Oyuncular!

Ocak ayında büyük bir güncelleme olacaktır!
Seviye, bölge eklenmesi, Şato Kuşatması ve Şato Fethi’ne gerçek anlamda başlayabileceğiniz bu güncelleme ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.

Tarih 
– 23/01 18:00 ~ 24/01 01:00 (PST)
– 23/01 21:00 ~ 24/01 04:00 (EST)
– 24/01 02:00 ~ 24/01 09:00 (GMT)
– 24/01 13:00 ~ 24/01 20:00 (AEDT)

İçerik
– Maksimum seviye değişikliği (Maks. Svy.180)
– Yeni bölge eklemesi (Giran)
– Yeni Saha Düşmanı eklemesi (Stenoa)
– Yeni şato eklemesi (Gludio 4çeşit, Dion 4çeşit)
– Şato Kuşatması & Şato Fethi yeni sezon başlangıcı
– Şato Kuşatması geliştirmesi
– Şato Fethi geliştirmesi
– Envanter genişletilmesi (400slot)
– Ödül alımı eklemesi
– Diğer geliştirmeler
– Yeni eşya eklemesi
– Yeni etkinlik

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap