Etkinlik Rehberi 23 Temmuz 2018, 19:26

Kraliçe Karınca’nın Mağarası Zorluk Derecesi Etkinliği

Merhaba Oyuncular!  

Temmuz ayı güncellemesi ile eklenen yeni Saha Düşmanını ve Bineği nasıl buldunuz?

Yeni güncelleme ile Kraliçe Karınca ‘Çok Zor’ yeni zorluk derecesi eklenecek olup Klan üyeleriniz ile birlikte büyük mücadeleye hazırlanın!

Çok Zor zorluk derecesini ilk tamamlayan Klan kim olacak?

Yeni Klan Zindanı zorluk derecesi ile sınırları zorla ve yeni zorluk derecesini tamamlayan ilk klan olma şerefine ulaş!

Ödüller ve daha fazla bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi 

25/07 Güncellemesi Sonrası – 7/31 1:00 (PDT) 

25/07 Güncellemesi Sonrası – 7/31 4:00 (EDT) 

25/07 Güncellemesi Sonrası – 7/31 8:00 (GMT) 

25/07 Güncellemesi Sonrası – 7/31 18:00 (AEST) 

Kraliçe Karınca’nın Mağarası Zorluk Derecesi  

>Çok Zor

– Klan Seviyesi: 22

– Önerilen SG CP: 1,030,700

– Önerilen Katılımcı Sayısı: 40

Detaylar 

Tüm sunucular ve her sunucu arasında yeni zorluk derecesini ilk tamamlayan klanlar ödül sahibi olur.

Ödüller 

*Ödüller Klan Deposuna gönderilir.

Ödül Dağıtımı

03/08 1:00 (PDT) tarihi sonrası kazananlar ve ödüller açıklanacaktır. .

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap