Oyun Güncellemeleri 18 Nisan 2018, 11:33

Klan Topluluğu İyileştirme Bilgisi Yayınlandı !

Merhaba Oyucular!

Klan Topluluğunu daha kullanışlı hale getirmek için güncelleştirme yapılacaktır. Güncelleştirme sırasında Klan Topluluğu kullanımı engellenir. Lütfen aşağıdaki tarihleri inceleyiniz.

Bakım ve Güncelleme Tarihleri

22/04 16:00 – 22/04 23:00 (PDT)
22/04 19:00 – 23/04 02:00 (EDT)
22/04 23:00 – 23/04 06:00 (GMT)
23/04 21:00 – 23/04 16:00 (AEST)

Güncelleştirme tarihi dışında sizlerle bazı önemli bilgileri paylaşmak isteriz.

Mutlaka Okuyunuz!
– Bakım sırasında bazı fonksiyonlar çalışmayabilir. Bakımın size olumsuz yönde etkilememesi için lütfen aşağıda belirtilenleri inceleyiniz.

*Gizli paylaşımlar güncelleme sonrası silinir. Lütfen gizli paylaşımlarınız silinmemesi için onları görünür yapın veya içerdiği bilgileri saklayınız.

*Planlanmış paylaşımlar için bakım saati ile çakıştığı durumda paylaşım, bakım sonrası paylaşılır.

■ Planlama Menüsü

– Yeni ‘Planlama’ fonksiyonu eklenerek etkinlik, Kale Kuşatması, Günlük Zindan gibi klan aktivitelerini kontrol etmek kolaylaşacak.
– Tüm klan üyeleri planlamaya katkıda bulunabilir ve bilgiler tüm klan üyelerince paylaşılabilir.
– Haftalık planlamalar tekrarlanabilir; bu özellik ile her seferinde yenilen planlama yapmanıza gerek kalmadan toplulukta işinizi kolaylaştırır.

■ Klan Tanıtımı

– Her üye klan tanıtımı yapabilir.
– Yeni Klan Tanıtma özelliğini kullanarak yeni üyeler aramak için klanınızı veya müttefikinizi tanıtabilirsiniz!

Alıntıdır:NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap