Etkinlik Rehberi 14 Mart 2018, 19:32

Kırmızı Ekipman Etkinliği Rehberi

Merhaba Oyuncular!

Yeni güncelleme ile yepyeni ekipmanlar eklendi! Yeni Ekipmanların canavarlara ek hasar verebilen veya canvarlardan alınan hasarları düşürmeye yarayan ek özellikleri mevcuttur.

Yeni ekipmanları kutlamak için, bu ekipmanlardan elde ettiğinizde ödül kazanabileceğiniz bir etkinlik hazırladık!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi:

– 14/3 01:00 – 4/4 01:00 (PDT)
– 14/3 04:00 – 4/4 04:00 (EDT)
– 14/3 08:00 – 4/4 08:00 (GMT)
– 14/3 19:00 – 4/4 19:00 (AEDT)

Etkinlik Şartları ve Ödüller

Click image for larger version

Name:	1 (1).png
Views:	1
Size:	3.9 KB
ID:	17713
* Pazar üzerinden elde edilen eşyalar etkinlik dışında tutulur.
* Yeni ekipmanlar Birleştirme, Geliştirme veya Dükkan üzerinden elde edilebilir.
* Her ödül yalnızca 1 kez verilir.
* Her derece için ödül 1 kez verilir.

Örnek) 2 yeni Derece S Ekipman alındığında -> 1 Kutsal Parşömen Rastgele Sandığı ödül olarak verilir.
Örnek) 1 yeni Derece S Ekipman, 1 yeni Derece R Ekipman alındığında -> 2 Kutsal Parşömen Rastgele Sandığı ödül olarak verilir.

Ödül Gönderim Tarihi

– 10/4 12.00 (PST) tarihinde etkinlik bitiminden sonra ödüller karakter posta kutusuna gönderilecektir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap