Etkinlik Rehberi 9 Ağustos 2018, 10:11

Kibir Kulesi Etkinliği Yayınlandı !

Merhaba Oyuncular!  

Ağustos ayı güncellemesi ile Kibir Kulesi 120 kata kadar genişletilmiştir.

Bunu kutlamak için her sunucu arasından 120. Kata kadar en çabuk tamamlayan ilk 10 kişi Mavi Elmas ile ödüllendirilecektir! Ayrıca etkinlik süresi boyunca 120. Katı tamamlayan herkese Kırmızı Elmas dağıtılacaktır!

Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre  

08/08 Güncelleme sonrası – 08/29 01:00 (PDT) 

08/08 Güncelleme sonrası – 08/29 04:00 (EDT) 

08/08 Güncelleme sonrası – 08/29 08:00 (GMT) 

08/08 Güncelleme sonrası – 08/29 18:00 (AEST) 

İçerik 1:  

– Her sunucu arasından en hızlı şekilde Kibir Kulesi 120. Katı tamamlayan ilk 10 kişiye Mavi Elmas verilecektir.

* İlk 10 içerisinde aynı hesaba ait birden fazla karakter bulunuyor ise yalnızca bir karakter seçilir ve diğer karakterin yerine 11. sıradaki karakter alır.

– Ödül 1 

İçerik 2:  

Etkinlik boyunca 120. Katı tamamlayan herkese Kırmızı Elmas dağıtılacaktır!

– Ödül 2: 500 Kırmızı Elmas

Kazananların Açıklanması ve Ödül Dağıtımı  

Etkinlik sonlandıktan sonra kazananların açıklanması ile ödül dağıtımına ilişkin duyuru yapılacaktır.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap