Etkinlik Rehberi 26 Aralık 2018, 20:05

İlk Yeni Etkinliği Geldi !

Merhaba Oyuncular! 

2019 yılın gelmesine çok az kaldı.
Bunu kutlamak için Klan üyelerinizle birlikte katılabileceğiniz etkinliği hazırladık.

Etkinlikle beraber Mutlu ve Neşeli 2019 Yılı dileriz!

Ayrıntılı bilgi için aşağıyı inceleyiniz.

Süre
26/12 11:00 – 6/1/2019 11:00 (TRT)
26/12 00:00 – 6/1/2019 00:00 (PST)
26/12 03:00 – 6/1/2019 03:00 (EST)
26/12 08:00 – 6/1/2019 08:00 (GMT)
26/12 19:00 – 6/1/2019 19:00 (AEDT)

1. Etkinlik: Yeni Yıl Dileği Dilelim!

Katılma Yöntemi
– Dünya Sohbet’e yeni yıl dileğinizi yazın.
– Yazdığınız yeni yıl dileğin gözükecek şekilde ekran görüntüsünü alıp başlığın önüne [Dilek] adını koyarak Etkinlik Panosuna yükleyin.
* Sadece Etkinlik Panosuna yüklenen ekran görüntüsü etkinliğe katılabilir.
* Ekran görüntüsü başlığın önüne [Dilek] adını mutlaka koyun.
* Yazdığınız gönderinin altına ödülü almak istediğiniz karakter bilgisini(Sunucu/Karakter adı) yazmayı unutmayınız. Eğer karakter bilgisi yazılmamışsa yazıyı yükleyen karaktere gönderilecektir.

 

Ödül
<10 Yüksek Dereceli Ekipman (+1 bonus)> Kuponu
* Envanterde sahip olduğunuz durumda dükkandaki 10 Yüksek Dereceli Ekipman (+1 bonus)’u satın aldığınız zaman otomatik olarak kullanılır.

 

Ödül Alacaklar
Yukarıdaki ‘Katılma Yöntemi’ni uygulayarak düzgünce katılan tüm karakterler

 

Ödül Gönderme
Etkinlik sonlanınca ödülü alacaklar kontrol edilip verilecektir.
* Ödül dağıtılacağı zaman ekstradan bilgi verilecektir.

2. Etkinlik: Klan Üyelerimizle birlikte Havai Fişek Patlatması!

Katılma Yöntemi
– Havai Fişeğin altında Klan üyelerinizle beraber ekran görüntüsünü alın.
– [Havai Fişek] adını başlık önüne koyarak ekran görüntüsünü Etkinlik Panosuna yükleyin.
* Havai Fişeği arkadaşlık puanı ile satın alabilirsiniz.
* Sadece Etkinlik Panosuna yüklenen ekran görüntüsü etkinliğe katılabilir.
* Etkinliğe katılmak için birlikte çekileceğiniz Klan üyesi 5 veya daha fazla olması gerekir.
* Ekran görüntüsü başlığın önüne [Havai Fişek] adını mutlaka yazın.
* Yazdığınız gönderinin altına ödülü almak istediğiniz klan bilgisini(Sunucu/Klan adı) yazmayı unutmayınız. Eğer klan bilgisi yazılmamışsa o anda ekran görüntüsünü yükleyen karakterin Klanına gönderilecektir.

Ödül
500 Yüksek Derece Malzeme Sandığı (Klan Deposuna Verilecektir)

Ödül Alacak Klan
Her dilde yukarıdaki ‘Katılma Yöntemi’ düzgünce uygulayan klanlardan rastgele 10 Klan seçilecektir.

Ödül Gönderme
Ödül etkinlik sonlanıp kazanan klan açıklandıktan sonra verilecektir.

* Başlığın önüne [Dilek] veya [Havai Fişek] adını koymayı UNUTMAYALIM!

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap