Oyun Güncellemeleri 27 Haziran 2018, 09:12

Haziran Ayı Güncellemesi Geliyor ! İşte Detayları…

Merhaba Oyuncular!

Geliştirici Notunda da belirttiğimiz gibi bu güncelleme ile birlikte Şerefli Savaş Alanı resmi başlangıcı ve Güçlendirme sistemi geliştrimesi sizlerle buluşuyor!

Güncelleme ayrıca Magnadin Kasabası, Kostümler, yeni Saha Baş Düşmanı, Yeni Aksesuarlar, Arapça dil seçeneğini ve yeni sunucu da sizlerle buluşturuyor!

Güncelleme sırasında oyunda sorun yaşamamak için lütfen aşağıdaki tarihleri göz önünde bulundurunuz.

Tarih:
28/06 20:00 – 01:30 (PDT)
28/06 23:00 – 04:30 (EDT)
28/06 04:00 – 09:30 (GMT)
28/06 13:00 – 18:30 (AEST)

*Güncelleme sırasında tüm zar puanları silinir. Size tavsiyemiz etkinlik için kullandıktan sonra kalanları satmanızdır.

*Güncelleme sonrası klandan ayrılmadan doğan katılma cezası sıfırlanır.

Detaylar:
– Yeni Magnadin
– Arapça Dil Seçeneği + Yeni Sunucu
– Yeni Aksesuar
– Kostümler
– Yeni Saha Baş Düşmanı, ‘Roc’
– Şerefli Savaş Alanı Resmi Sezon Başlangıcı
– Güçlendirme Sisteminde Geliştirmeler
– Elit Zindan Bonus Süre Geliştirmesi
– Diğer Geliştirme ve Düzeltmeler
– Yeni Ekinlikler
– Yeni Paketler ve Değişiklikler

Alıntıdır : NetMarble

 

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap