Etkinlik Rehberi 19 Temmuz 2018, 10:42

Günlük Görev Etkinlikleri Yenilendi !

Merhaba Maceracılar!

26 Haziran ayı güncellemesi sonrası sorun oluşan Günlük Görev Avantajları etkinliği tekrar başlıyor. Bedava 26 gün boyunca Günlük Görev Avantajlarından faydalanabileceğiniz etkinlikte otomatik göreve başlama ve Derece S Görev Parşömeni kazanabileceğiniz bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre

13/07 01:00 – 08/08 01:00 (PDT)

13/07 04:00 – 08/08 04:00 (EDT)

13/07 08:00 – 08/08 08:00 (GMT)

13/07 18:00 – 08/08 18:00 (AEST)

İçerik

Etkinlik süresince GünlükGörev Avantajları paketinin ‘oto görev’ özelliğini deneyimleyebilir bonus günlük 3 ader Derece S Görev Parşömeni kazanabilirsiniz.

-[Dükkan] > [Günlük Avantajlar Dükkanı] > [Günlük Görev Avantajları] üzerinden kullanabilirsiniz.
– Avantaj deneyimi başladığında giriş yapmadığınız günler için etkinlik avantajlarından faydalanamazsınız ve uzatma yapılmaz.

* Belirtilen eşya önceden satın alınmış ve kullanımda ise etkinlik avantajı ilk olarak verilir. Sonra avantajlar kullanıma girer. Etkinlik avantajı deneyimi kullanımda olduğu sürede satın alınan avantaj kalan süre düşülmez.

* Etkinlik süresi boyunca avantajı satın alamazsınız, etkinlik sonrası satın alabilirsiniz.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap