Oyun Güncellemeleri 15 Haziran 2018, 11:12

Güncellemeye Yeni Paket Eklemesi

Merhaba Oyuncular!

Yakın zamanda geçekleşecek olan dünya çapındaki festival için sizlere çok özel paketler hazırladık.

UR ekipman imalatı ve ekipman kuvvetlendirmeleri içeren bu paketleri sakın kaçırmayın.

1. Yeni Paketler
1) Satış Süresi
14/06 01:00 – 28/06 01:00 (PDT)
14/06 04:00 – 28/06 04:00 (EDT)
14/06 08:00 – 28/06 08:00 (GMT)
14/06 18:00 – 28/06 18:00 (AEST)

2) Paket Bilgisi

Festivalden ve paketlerden büyük keyif almanız dileğiyle.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap